Bell Schedules » Wednesday Staff Development

Wednesday Staff Development

Wednesday Staff Development
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:15 AM 8:50 AM 35 min
2nd Period 8:55 AM 9:30 AM 35 min
3rd Period 9:35 AM 10:10 AM 35 min
4th Period 10:15 AM 11:50 AM 95 min
A Lunch 10:10 AM 10:40 AM 30 min
B Lunch 10:45 AM 11:15 AM 30 min
C Lunch 11:20 AM 11:50 AM 30 min
5th Period 11:55 AM 12:30 PM 35 min
6th Period 12:35 PM 1:10 PM 35 min
7th Period 1:15 PM 1:50 PM 35 min