Bell Schedules » Pep Rally Bell Schedule

Pep Rally Bell Schedule

Pep Rally Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:45 AM 9:30 AM 45 min
2nd Period 9:35 AM 10:20 AM 45 min
3rd Period 10:25 AM 11:10 AM 45 min
4th Period 11:10 AM 12:40 PM 90 min
A Lunch 11:10 AM 11:40 AM 30 min
B Lunch 11:40 AM 12:10 PM 30 min
C Lunch 12:10 PM 12:40 PM 30 min
5th Period 12:40 PM 1:30 PM 50 min
6th Period 1:35 PM 2:20 PM 45 min
7th Period 2:25 PM 3:15 PM 50 min
Pep Rally 3:20 PM 4:00 PM 40 min
7th Period 4:00 PM 4:10 PM 10 min