Bell Schedules » Wednesday Staff Development

Wednesday Staff Development

Wednesday Staff Development
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:45 AM 9:20 AM 35 min
2nd Period 9:25 AM 10:00 AM 35 min
3rd Period 10:05 AM 10:40 AM 35 min
4th Period 10:45 AM 12:10 PM 85 min
A Lunch 10:40 AM 11:10 AM 30 min
B Lunch 11:10 AM 11:40 AM 30 min
C Lunch 11:40 AM 12:10 PM 30 min
5th Period 12:15 PM 12:50 PM 35 min
6th Period 12:55 PM 1:30 PM 35 min
7th Period 1:35 PM 2:10 PM 35 min